Τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στο Μπάνσκο!

Το Μπάνσκο ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των χειμερινών παραθεριστών, οι οποίοι το επιλέγουν για πάρα πολλούς λόγους! Εκτός από το υπερσύγχρονο χιονοδρομικό στο οποίο μπορείτε να σπαταλήσετε αρκετές ώρες εξασκώντας τις ικανότητες σας στα δημοφιλέστερα χειμερινά σπορ, το Μπάνσκο φημίζεται και για τα μαγαζιά του που μπορούν να σας προσφέρουν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης! Εμείς θα σας παρουσιάσουμε κάποια απ’ τα καλύτερα νυχτερινά μαγαζιά για να ξέρετε από πριν πια μέρη θα σας προσφέρουν την διασκέδαση που αναζητάτε στις διακοπές σας!

Jack’s House

Jacks3

Είναι ίσως το καλύτερο μέρος στο Μπάνσκο για ένα ξέφρενο και αλησμόνητο πάρτυ το βραδάκι μετά από μια γεμάτη μέρα στο χιονοδρομικό και στη πόλη! Ένα εξαιρετικό μαγαζί στο οποίο ο DJ θα σας ανεβάσει με τους ρυθμούς του και οι πανέμορφες χορεύτριες θα σας παρασύρουν να χορέψετε μαζί τους! Ένα μέρος που δεν πρέπει να παραλείψετε να το επισκεφτείτε!!!

Happy End Bar

happyend

Βρίσκεται δίπλα από τα Lift του χιονοδρομικού και είναι ένα πολύ ωραίο και ζεστό μέρος με live μουσική το απόγευμα καθώς και DJ για την συνέχεια μέχρι αργά το βράδυ! Ιδανικό για τους σκιέρ που μόλις τελειώσουν τις καταβάσεις τους στο βουνό, αναζητούν ένα μέρος κατάλληλο για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το ποτό τους!

Karaoke Bar

karaoke

Αν ψάχνεις για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης με πολλή τραγούδι και αρκετές μπύρες τότε το δεν πρέπει να παραλείψεις να επισκεφτείς τη συγκεκριμένη μπυραρία! Πολύ ζεστό και φιλόξενο μέρος για να περάσεις τη μέρα σου μετά το χιονοδρομικό καθώς και να αράξεις το βραδάκι με την παρέα σου για . . . κατανάλωση μπύρας!

Brilliantine Night Club

Brilliantine night club

Ιδανικό μπαράκι για χαλάρωση αλλά και ατελείωτες ώρες διασκέδασης στο Μπάνσκο! Με ωραία μουσική και φιλόξενο περιβάλλον που δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για τον επισκέπτη. Έχουν να λένε για το μαγαζί αυτό όσοι το επισκεφτούν και φεύγοντας ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη φορά!

Δείτε παρακάτω μόνο με ένα κλικ, τα πιο οικονομικά πακέτα για Μπάνσκο:

http://www.18-24.gr/destination/13

Share this post

No comments

Add yours