Εύκολα και οικονομικά στη Ρώμη!

Για εσάς που έχετε σκοπό να ταξιδέψετε στην “Aιώνια πόλη” και να επισκεφτείτε τα αξιοθέατα της, καλό θα ήταν να προμηθευτείτε την κάρτα Roma pass. H κάρτα αυτή χρηματοδοτείται από το δημοτικό συμβούλιο της Ρώμης, το Υπουργείο τεχνών και μεταφορών και την δημόσια εταιρεία μεταφορών “Roma ATAC”.

romapass

Roma pass 48 ωρών

Είναι μια ατομική εκπτωτική κάρτα την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετακινηθείτε δωρεάν με όλα τα μέσα μεταφοράς στο κέντρο της Ρώμης, καθώς έχετε και δωρεάν είσοδο στο πρώτο μουσείο ή μνημείο και έκπτωση στα υπόλοιπα. Στα μουσεία κυρίως στον λόφο Παλατίνο έχετε δωρεάν είσοδο για όλες τις ημέρες.  

Κόστος: 31€ κατά άτομο.

img_1562

Roma pass για 3 ημέρες

Εάν προμηθευτείτε την συγκεκριμένη κάρτα έχετε δωρεάν είσοδο σε 2 μουσεία της επιλογής σας, διαρκεί 3 ημέρες. Έχετε έκπτωση για τα επόμενα που θέλετε να επισκεφτείτε καθώς και δωρεάν χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς στο κέντρο της Ρώμης (εκτός του αεροδρομίου).

Παρέχετε έκπτωση σε εκθέσεις, εκδηλώσεις και άλλους συνεργαζόμενους φορείς και επιχειρήσεις

Έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε δωρεάν το Museo della Republica Romana,το Museo Bilotti a Villa Borghese, το μουσείο Canonica, όπως και στο delle Mura και το Nopolenico και Villa di Massenzio.

Κόστος: 36€ κατά άτομο!

City-Sightseeing-Roma4

Hop on Hop off bus

Η καλύτερη λύση για μια εύκολη ξενάγηση στην πόλη χωρίς καθυστερήσεις, είναι αυτό το όμορφο λεωφορειάκι. Δείτε όλα τα αξιοθέατα της Ρώμης χωρίς να ψάχνετε πως θα μετακινηθείτε. Με καθημερινές αναχωρήσεις κάθε 5 με 10 λεπτά, από τις 9 π.μ μέχρι τις 6:30 μ.μ.

Περιλαμβάνει 2 διαδρομές με 11 στάσεις και η ξενάγηση γίνεται σε 8 γλώσσες. (Ιταλικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρώσικα, Ισπανικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά).

rome bustocht vakantie

Κάποιες από τις στάσεις που θα κάνετε είναι στη Via Marsala,στην Santa Maria Maggiore, στο Κολοσσαίο και την Αρχαία Ρώμη, στο Circo Massimo, Piazza Venezia (Μουσεία Καπιτώλου και το Πάνθεον). Μην παραλείψετε να βγάλετε φωτογραφίες στην πασίγνωστη Fontana di Trevi και στην πόλη του Βατικανού, με την απερίγραπτη ομορφιά τους.

Κάντε το ταξίδι σας στην Ρώμη εύκολο και επισκεφτείτε τα αξιοθέατα της “Aιώνιας πόλης” με τον πιο οικονομικό τρόποι. Μπορείτε να προμηθευτείτε ηλεκτρονικά την κάρτα “Roma pass” και να κάνετε την μετακίνηση σας οικονομικά χρησιμοποιώντας όλα τα δημόσια μέσα μεταφοράς στην πόλη.

http://www.18-24.gr/destination/57

Share this post

No comments

Add yours