Χριστούγεννα στη Βιέννη..

Η Βιέννη είναι μια πόλη που η ομορφιά της μαγεύει τον καθένα. Φανταστείτε λοιπόν να βρίσκεστε εκεί τις όμορφες ημέρες των Χριστουγέννων. Απλά μαγεία! Είναι μια πόλη βγαλμένη από παραμύθι και θα σας συναρπάσει σε κάθε βόλτα. Είμαστε εδώ να σας προτείνουμε επιλογές που να πάτε και τι να δείτε εάν βρεθείτε εκεί τις γιορτινές αυτές μέρες.

agios stefanos

Περπατήστε στα πεζοδρομημένα σοκάκια , τα οποία έχουν στολιστεί ειδικά για τις μέρες των Χριστουγέννων. Δεν πρέπει να χάσετε τον ναό του Αγίου Στεφάνου. Βρίσκεται στο κέντρο της Βιέννης και είναι το ορόσημο της αρχοντικής Βιέννης. Ανεβείτε τα 343 σκαλιά και δείτε από ψηλά την στολισμένη πόλη.

Θέλετε να δείτε που έμεναν οι αυτοκράτορες; Επισκεφτείτε το παλάτι του Hofburg και δείτε το με τα μάτια σας.  Θα το συναντήσετε θέλοντας και μη, διότι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μαζί με το κρύο των ημερών θα νιώσετε αυτήν την ζέστη μέσα στο παλάτι και δεν θα θέλετε να φύγετε.

prater

Τι θα λέγατε να βλέπατε όλα τα φώτα και όλο τον στολισμό από ψηλά; Επισκεφτείτε το ψυχαγωγικό πάρκο Prater της πόλης και ανεβείτε στην ρόδα για να δείτε όλη την μαγική θέα! 200 μέτρα ύψος σας φτάνουν; Τι καλύτερο να περάσετε το ρεβεγιόν ή οποιαδήποτε μέρα των εορτών απολαμβάνοντας κάποια εκδήλωση στην Όπερα της Βιέννης; Οι μέρες εκείνες θα είναι γεμάτες εκδηλώσεις για όσους θέλουν να περάσουν τις χριστουγεννιάτικες μέρες κάπως διαφορετικά.

vals vienni

Χορεύετε; Τι θα λέγατε να χορεύατε έναν χορό βαλς με τον αγαπημένο/αγαπημένη σας; Ή αν δεν είστε φαν του χορού να παρακολουθούσατε κάποιον χορό; Θα βρείτε πολλές εκδηλώσεις σε όλη την πόλη αφιερωμένες στον χορό! Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία!

Νομίζω πως δεν χρειάζεστε άλλα για να πεισθείτε! Η επίσκεψη στην Βιέννη σας περιμένει! Είτε είναι οι ημέρες των Χριστουγέννων είτε όχι, η πόλη θα σας μαγέψει. Καλές  αυτοκρατορικές γιορτές!!!

Δείτε παρακάτω μόνο με ένα κλικ τα πιο οικονομικά πακέτα για Βιέννη:

http://www.18-24.gr/destination/72

Share this post

No comments

Add yours