Πως θα φτιάξεις το βαλιτσάκι του Σπορτ Μπίλι..;

Έφτασε η στιγμή των διακοπών και το πακετάρισμα είναι μαρτύριο για σένα; Ισχύει ότι η διαδικασία είναι πολύ κουραστική, σου παίρνει αρκετό χρόνο και μερικές φορές ο κόπος σου πάει χαμένος, καθώς έχεις ξεχάσει αρκετά απαραίτητα πράγματα. Για να μην κουβαλάς λοιπόν πέντε βαλίτσες και για να τακτοποιήσεις και σωστά τα πράγματά σου σε μία μόνο βαλίτσα παρακάτω θα διαβάσεις μερικά μυστικά που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα.

tumblr_n8cg33fl6k1raodjgo1_500

Αρχικά, αφού επιλέξεις τον προορισμό σου, μερικές μέρες πριν την αναχώρηση κάνε μια list με τα πράγματα που θέλεις να πάρεις μαζί σου. Και θα δεις ότι σίγουρα μέχρι να φύγεις κάθε μέρα θα θυμάσαι και κάτι καινούριο. Δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις όλη την ντουλάπα σου μαζί. Επέλεξε κάποια κομμάτια, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με πολλούς και διάφορους τρόπους. Επίσης, όσον αφορά τον καλλωπισμό σου, για να εξοικονομήσεις χώρο στη βαλίτσα μπορείς π.χ. να πάρεις την μικρή συσκευασία σαμπουάν και να κάνεις το ίδιο και για τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης. Και αν είσαι γυναίκα μην το παρακάνεις με τα καλλυντικά γιατί τα νεσεσέρ πιάνουν τη μισή βαλίτσα. Οπότε τα απολύτως απαραίτητα!

paketarisma

Ακόμα, για να μην πιάνουν τα ρούχα σου πολύ χώρο στη βαλίτσα και να μην τσαλακωθούν μπορείς να τα ρολλάρεις. Όσον αφορά τώρα ένα δύσκολο κομμάτι που είναι τα παπούτσια παίρνεις ένα ζευγάρι για τη νυχτερινή σου έξοδο και ένα για την ημέρα. Μεγάλο μυστικό! Μην τα πακετάρεις ανά ζευγάρι αλλά ένα ένα ώστε να εκμεταλλευτείς και χώρους της βαλίτσας όπου μένουν κενοί, όπως τα πλαϊνά της και ο χώρος ανάμεσα στα ρούχα.

suitcase

Αν ταξιδεύεις με αεροπλάνο πρόσεξε η χειραποσκευή σου να μην περιέχει υγρά. Ότι υγρό και εύθραυστο κουβαλήσεις τύλιξε το πρώτα πριν γίνει καμιά ζημιά και ξεμείνεις από ρούχα. Μην ξεχάσεις να πάρεις φορτιστή για το κινητό, ταυτότητα ή διαβατήριο και λεφτά. Τέλος τα ρούχα σου πρέπει να τα τοποθετήσεις ως εξής: Φανελάκια και μπλούζες κάτω κάτω, και στη συνέχεια φορέματα και παντελόνια. Τα εσώρουχα και οι κάλτσες πρέπει πάντα να βρίσκονται σε διαφορετική θήκη.

Και τώρα που σε βοηθήσαμε να πακετάρεις το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις τον προορισμό που εσύ επιθυμείς. Και αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμα μια ματιά εδώ θα σε βοηθήσει!

http://www.18-24.gr/destinations

Share this post

No comments

Add yours