Χρήσιμες εφαρμογές για ένα άνετο ταξίδι στο Παρίσι..

Αποφάσισες το επόμενο ταξίδι σου να είναι στο Παρίσι, αλλά τα ερωτήματα πολλά..για το τι να επισκεφτείς, που να φας, πως θα μιλάς στο τηλέφωνο χωρίς να χρεώνεσαι και άλλες τέτοιου είδους σκέψεις. Εμείς θα σου προτείνουμε μερικές εφαρμογές που πρέπει να έχεις πριν ξεκινήσεις το ταξίδι σου στο Παρίσι, ώστε να γίνουν οι διακοπές σου ακόμα πιο ευχάριστες. Μερικές από αυτές θα σου χρειαστούν γενικά για τα ταξίδια σου και άλλες θα σου “λύσουν” τα χέρια στο Παρίσι. Ταξίδεψε πιο ξεκούραστα και χωρίς να χρειάζεσαι χάρτες και σημειώσεις για να βολτάρεις στην πόλη.

Viber

Viber-5.4-APK-Download

Χρήσιμη εφαρμογή και ειδικά αν βρίσκεσαι στο εξωτερικό. Μπορείς να μιλάς, να στέλνεις μηνύματα και φωτογραφίες εντελώς δωρεάν, το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι συνδεδεμένος στο wifi. Γιατί να χρεώνεσαι λοιπόν αφού μπορείς να στείλεις φωτογραφίες και ηχητικά μηνύματα ανά πάσα ώρα στους φίλους σου και σε όποιον έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή στο κινητό του;

Free Wi-Fi Finder

unnamed

Και για να δεις που θα έχεις ασύρματο δίκτυο δωρεάν ή μη, ώστε να μπορείς να κάνεις αναζήτηση και να βρίσκεις ό,τι χρειάζεσαι, κατέβασε αυτήν την εφαρμογή. Εμφανίζει στον χάρτη όλα τα ασύρματα δίκτυα που βρίσκονται κοντά σου σε πόλεις του εσωτερικού, αλλά και του εξωτερικού, κάνοντας την ταξιδιωτική σου ζωή πιο εύκολη.

Tripadvisor

tripadv

Πρέπει να το έχεις ακόμα και αν είσαι στην πόλη σου, πόσο μάλλον αν ταξιδεύεις κάπου αλλού. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χρήσιμο είναι και πραγματικά σου προσφέρει ότι ζητήσεις. Βρίσκει την τοποθεσία σου, επιλέγεις τι ψάχνεις από εστιατόρια, αξιοθέατα και διάφορες δραστηριότητες και εκεί μπορείς να διαβάζεις κριτικές, καθώς και να δεις φωτογραφίες χρηστών.

Paris Pastry Shops

Untitled-1

Είσαι στο Παρίσι και έχεις υπογλυκαιμία; Φυσικά και υπάρχει τρόπος για να βρεις τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης. Είναι ένας εύκολος οδηγός που περιλαμβάνει γλυκιές “γωνιές” της πόλης, τις οποίες μπορείς να επισκεφτείς για να απολαύσετε ένα νόστιμο γλυκάκι! Σε αυτόν τον οδηγό θα βρεις φωτογραφίες, αξιολογήσεις χρηστών, ώστε να είσαι προετοιμασμένος για το τι θα συναντήσεις εκεί και τις τιμές που κυμαίνονται οι γλυκές δημιουργίες.

Packing List

59c460d55ad43cde663d3840f5df1504_xl_1

Αυτή η εφαρμογή χρειάζεται για να μην χάνεις πολύτιμο χρόνο βάζοντας και βγάζοντας πράγματα στην βαλίτσα σου. Έχει έτοιμες προτάσεις σε λίστες με το τι θα πάρετε μαζί σας στο ταξίδι και μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας λίστα με τα απαραίτητα πράγματα.

Μάζεψε λοιπόν τα πράγματα σου, φτιάξε την βαλίτσα σου, πάρε μαζί σου πολύ καλή διάθεση, την φωτογραφική σου μηχανή καλά φορτισμένη και έφυγες!Έχοντας αυτές τις λειτουργικές εφαρμογές στο κινητό σου και πολύ όρεξη για εξερεύνηση είσαι έτοιμος να ταξιδέψεις στην  ‘’Πόλη του Φωτός’’.

Καλό ταξίδι!

Δείτε παρακάτω, μόνο με ένα κλικ, τα πιο οικονομικά πακέτα διακοπών για Παρίσι:

http://www.18-24.gr/destination/45

Share this post

No comments

Add yours