Της πτήσης τα καμώματα..

Το ερώτημα τίθεται συχνά όταν πρόκειται να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο. Θα χωρέσουν τα ρούχα μου στην χειραποσκευή η θα χρειαστώ βαλίτσα; Και αν σπάσει κάτι μέσα στην χειραποσκευή; Πόσα παραπάνω θα πληρώσω για τη βαλίτσα μου; Αυτά και πολλά άλλα τέτοιου είδους ερωτήματα, απασχολούν συχνά όλους αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν με αεροπλάνο. Εμείς λοιπόν παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε κάποια μικρά tips ώστε και να χωρέσετε περισσότερα πράγματα στην χειραποσκευή σας, ώστε να μην χρειαστεί να πάρετε βαλίτσα, αλλά και πως θα αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις.

packing-checklist-for-buenos-aires

Το πρώτο και πιο βασικό από όλα είναι να χωρέσετε αρκετά πράγματα στην χειραποσκευή σας, χωρίς όμως να έχετε ατυχήματα. Κάντε ρολό τα ρούχα σας και μην τα διπλώσετε κανονικά ώστε να εξοικονομήστε περισσότερο χώρο στη χειραποσκευή. Τυλίξτε τα παπούτσια σας με ένα σκουφάκι μπάνιου, ώστε να μην λερώσετε τα υπόλοιπα ρούχα και τοποθετήστε σακουλάκια με τσάι μέσα σε αυτά ώστε να μυρίζουν όμορφα.

d877e07cbd0c0e53d4c84b857ce4d117

Κάτι ακόμα πολύ βασικό είναι να προστατέψετε διάφορες ακριβές συσκευές σας, από τυχόν δυστυχήματα. Μπορείτε να τυλίξετε καλά το λάπτοπ σας π.χ. μέσα σε ένα φούτερ, ώστε να είναι πιο προστατευμένο. Για περισσότερη εξοικονόμηση χώρου μπορείτε την αλλαξιά μιας μέρας να την βάλετε στην  τσάντα σας και όχι στην χειραποσκευή.

sunglasses-as-phone-stand

Επιπλέον, κάποιες γενικότερες συμβουλές κατά τη διάρκεια της πτήσης σας, θα σας φανούν επίσης χρήσιμες, ώστε να έχετε ένα ευχάριστο και άνετο ταξίδι. Αρχικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φούτερ σας για μαξιλάρι. Και δεν θα πιάνει επιπλέον χώρο στη χειραποσκευή, αλλά και το ταξίδι σας θα γίνει πολύ πιο άνετο. Επίσης για να περάσετε πιο ευχάριστα την ώρα της πτήσης σας, μπορείτε να στηρίξετε το κινητό σας στα γυαλιά ηλίου και να απολαύσετε κάποια ταινία κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

IMAG0107

Τελευταίες συμβουλές μας αλλά εξίσου σημαντικές! Κρύψτε κάπου καλά τα χρήματά σας. Μπορείτε να τα βάλετε μέσα σε κάλτσες, μέσα σε κάποιο μανίκι από ζακέτα ή ακόμα και σε κάποιο παλιό λιποζάν. Και επειδή σίγουρα θα χρειαστείτε το κινητό σας όταν φτάσετε στον προορισμό σας, φροντίστε να μην τελειώσετε τη μπαταρία σας. Ρυθμίστε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία πτήσης για να εξοικονομήσετε μπαταρία.

Αυτές λοιπόν ήταν οι συμβουλές μας για τις πτήσεις σας με αεροπλάνο. Ακολουθήστε τη βοήθειά μας και σίγουρα το ταξίδι σας θα γίνει πιο ξεκούραστο, αλλά και πιο οικονομικό αφού δεν θα χρειαστείτε extra βαλίτσα. Καλές διακοπές!

http://www.18-24.gr/destinations

Share this post

No comments

Add yours