Ταξιδέψτε άνετα…με το κατάλληλο ντύσιμο!

Το κλασσικό πρόβλημα όλων των γυναικών είναι η επιλογή ρούχων. Δε δυσκολεύονται μόνο στο να αποφασίσουν τι ρούχα θα πάρουν μαζί τους στις διακοπές(για αυτό και φορτώνονται 10 βαλίτσες), αλλά και τι θα φορέσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Αυτό το οποίο θα πρέπει να θυμάστε είναι η άνεσή σας. Ντυθείτε με τέτοιο τρόπο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ώστε να νιώθετε άνετα και να έχετε ευκολία κινήσεων. Εννοείται βέβαια ότι οι επιλογές ντυσίματος εξαρτώνται και από το μεταφορικό σας μέσο. Αλλιώς θα ντυθεί κάποιος που ταξιδεύει με πλοίο και αλλιώς κάποιος που θα ταξιδέψει με αεροπλάνο.

geniki5

Αν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο και οδηγείτε εσείς φορέστε κάτι που να μην σας στενεύει ώστε να νιώθετε βολικά και άνετα. Φορέστε λοιπόν καλύτερα κάποια φόρμα ή βερμούδα. Επιπλέον δώστε μεγάλη προσοχή στα παπούτσια. Προτιμήστε τα αθλητικά ώστε να μην σας ενοχλούν και κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

cover3

Από την άλλη, αν ταξιδεύετε με καράβι αποφύγετε επίσης τα στενά παντελόνια και φορέματα. Και λόγω ζέστης αλλά και για να κινείστε πιο εύκολα μέσα στο πλοίο. Φορέστε ένα σορτσάκι ή μια μακριά φούστα. Αποφύγετε τα τακούνια γιατί σκεφτείτε ότι θα πρέπει να ανεβοκατεβαίνετε σκαλάκια. Επομένως φορέστε κάποιο αθλητικό ή ακόμα καλύτερα κάποιο σανδάλι. Σε περίπτωση που ταξιδέψετε βράδυ, πάρτε μαζί σας και κάποιο πανωφόρι ή ζακέτα. Μπορεί να το χρειαστείτε!

geniki3

Το αεροπλάνο ήδη από μόνο του, θεωρείται άνετο μέσο μεταφοράς. Στο αεροπλάνο λοιπόν οι επιλογές ντυσίματός σας είναι περισσότερες. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να πάρετε μαζί σας κάτι ζεστό(μια ζακέτα π.χ.) σε περίπτωση που δεν αντέξετε το κρύο από το κλιματιστικό.

Αν λοιπόν πήρατε την άδειά σας και το μόνο που έχετε είναι το να ετοιμάσετε βαλίτσες, πείτε αντίο στην καθημερινότητα και χαλαρώστε σε κάποιο μέρος, κάνοντας τις διακοπές σας. Και να θυμάστε ότι όταν νιώθετε εσείς άνετα με τον εαυτό σας, βγάζετε άλλη αύρα στους τριγύρω σας και γίνεστε πιο γοητευτικές!

http://www.18-24.gr/destinations

Share this post

No comments

Add yours