Τips για να μεταφέρετε σώα και αβλαβή μπουκάλια στην βαλίτσα σας!

Ποιος από εμάς δεν έχει έρθει αντιμέτωπος με το πρόβλημα της μεταφοράς κάποιου μπουκαλιού στην βαλίτσα του; Το άγχος και μόνο ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά και να δούμε όλα μας τα υπάρχοντα να αποκτούν ένα βαθύ κόκκινο χρώμα είναι από μόνο του εφιαλτικό!

bottle

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχουν μερικά έξυπνα κολπάκια που άμα τα ακολουθήσετε σίγουρα θα κάνουν την μεταφορά σας άνετη και τις διακοπές σας χαλαρές, καθώς δεν θα χρειάζεται να ελέγχετε κάθε τρεις και λίγο, εάν όλα στην βαλίτσα σας είναι στην θέση τους.

Θήκη Wineskin

wineskin2

Αγοράστε μια θήκη κρασιού (wineskin). Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένες θήκες για την μεταφορά μπουκαλιών και μπορείτε να τις βρείτε στις καλές κάβες κρασιών, σε οινοποιίες ή στο διαδίκτυο. Οι θήκες αυτές είναι κατασκευασμένες από πλαστικό με φυσαλίδες αέρα σε σχήμα μπουκαλιού και καλύπτουν ολόκληρη τη συσκευασία. Κλείνουν αεροστεγώς στον πάτο, οπότε μπορείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια να μεταφέρετε το αγαπημένο σας ποτό μέσα στη βαλίτσα. Διαθέτουν διπλή ταινία ασφαλείας ώστε να μην χυθεί το περιεχόμενο του μπουκαλιού στην αποσκευή σας και αποτρέπει τα χειρότερα! Το κόστος τους είναι περίπου στα 10-12 € , ένα έξοδο που αξίζει αν αναλογιστεί κανείς την ζημιά που μπορεί να κάνει ένα σπασμένο μπουκάλι μέσα σε μια βαλίτσα.

Ειδική βαλίτσα μεταφοράς

eidikivalitsa

Τώρα πάμε σε ένα gadget για τους λάτρεις του κρασιού. Εάν είστε από τους ανθρώπους που ταξιδεύετε συχνά πυκνά με μπουκάλια μαζί σας, τότε αυτή ίσως να είναι η λύση που ψάχνατε. Τέτοια βαλίτσα μπορείτε να βρείτε εύκολα, με τις τιμές συνήθως να ξεκινάνε γύρω στα 70 ευρώ.

Αποστολή στον χώρο σας

types of transport of transporting are loads.

Στις μέρες μας τα πράγματα έχουν γίνει πολύ απλά και υπάρχουν ευτυχώς για εμάς ευκολίες που κάποτε δεν μπορούσαμε ούτε να τις διανοηθούμε. Μια από αυτές λοιπόν είναι και τα courier. Εάν κάνετε κάποια αγορά ποτών από το εξωτερικό και δεν θέλετε να ρισκάρετε την μεταφορά τους στην βαλίτσα σας, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε μια εταιρεία μεταφοράς. Φυσικά θα υπάρχει και η ανάλογη επιβάρυνση αλλά θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Όπως και να έχει λύσεις υπάρχουν και το καλύτερο είναι ότι υπάρχουν λύσεις για όλες τις τσέπες. Οπότε την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε μια ανάλογη κατάσταση, σίγουρα θα ξέρετε τι να κάνετε! Έτοιμοι λοιπόν για το επόμενο ταξίδι σας;

http://www.18-24.gr/destinations

Share this post

No comments

Add yours