Όλα του αεροπλάνου..δύσκολα!

Κατά τη διάρκεια μιας ενός αεροπορικού ταξιδιού, οι επιβάτες που ταξιδεύουν είναι πολλοί, επομένως φυσιολογικό είναι να δημιουργούνται μικροπροβλήματα, κατά τη διάρκεια της πτήσης. Εσείς όμως σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκετε; Σε αυτούς που τα προκαλούν ή σε αυτούς που προσπαθούν να δείξουν ανεκτικότητα και να τα υποστούν;

Young woman dressed in yellow dress simulating flight with hands

Όσοι ταξιδεύουν συχνά με το αεροπλάνο σίγουρα θα έχουν υποστεί ή ακόμη και θα έχουν προξενήσει κάποιο από τα παρακάτω θεματάκια, που θα προσπαθήσω να σας μεταβιβάσω με τον πιο ευγενικό τρόπο! Αν ανήκετε λοιπόν στην πρώτη κατηγορία, παρακάτω θα βρείτε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, ώστε να αλλάξουν τα ταξίδια σας προς το καλύτερο και να μη δημιουργούνται προβλήματα ούτε σε εσάς, ούτε στους συνταξιδιώτες σας..

o-apolutos-odigos-tou-dress-code_4.w_hr

Το τι πρέπει να φοράτε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού είναι πολύ σημαντικό και για την προσωπική σας άνεση, όσο και για αυτούς που είναι γύρω σας. Επομένως όπως καταλαβαίνετε τα στενά ρούχα δεν είναι η καλύτερη λύση. Δε βοηθούν ούτε τη κυκλοφορία του αίματος και επιπλέον θα τραβήξετε τα βλέμματα- και όχι με θετικό τρόπο, ακόμη και αν έχετε προσόντα αντίστοιχα με αυτά της «Πάμελα»…ναι, ναι της γνωστής! Οπότε προτιμήστε άνετα και φαρδιά ρούχα, για να μπορέσει να αναπνεύσει το σώμα σας.

psila-takounia-epikyndina

Ένα μεγάλο όχι στα ψηλά τακούνια! Η συμβουλή είναι να φοράς άνετα παπούτσια, που θα σε βοηθήσουν στο πολύ περπάτημα! Δεν πειράζει αν δε σαγηνέψετε τον πρίγκιπα στο αεροπλάνο! Τουλάχιστον μην ταξιδέψετε με πονεμένα πόδια, για όσο θα διαρκέσει το ταξίδι. Συν το ότι θα εξοικονομήσετε χώρο από τη βαλίτσα σας, εάν φοράτε τα αθλητικά ή κάποια άλλα παπούτσια πιο casual, που πιάνουν αρκετό χώρο στη βαλίτσα..

κολωνια

Επιπλέον, γιατί να βουτήξετε τον εαυτό σας μέσα στο μπουκαλάκι με το άρωμα, ενώ θα βρίσκεστε εγκλωβισμένοι μέσα σε έναν περιορισμένο χώρο, με άλλα τουλάχιστον 50 άτομα και στην καλύτερη για ένα σαραντάλεπτο το λιγότερο και να σας μυρίζει ο αεροσυνοδός από τα 50 μέτρα μακριά; Σκεφτείτε τους ανθρώπους δίπλα σας! Μπορεί να είναι ευαίσθητοι και να τους δημιουργείτε ζαλάδα, ναυτία ακόμη και τάσεις προς εμετό. Γεμίζει εύκολα η καμπίνα με μυρωδιές από τα σνακ που παίρνουν πολλοί λιγούρηδες μαζί τους , οπότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να υπάρχει και η έντονη μυρωδιά ενός δυνατού αρώματος!

f4b6dca0e2911082f0eb6e1df1a0e11d_S

Τέλος, προτιμήστε να φοράτε περισσότερα ρούχα, παρά λιγότερα. Πρώτον, εξοικονομεί πολύ χώρο από τη βαλίτσα και είναι κρίμα να πληρώνετε το επιπλέον βάρος της. Πιείτε ή φάτε αυτά τα χρήματα στο ταξίδι σας! Δεύτερον, δε ξέρετε ακριβώς τον καιρό του προορισμού και είναι καλύτερα να είστε προετοιμασμένοι, παρά να τουρτουρίζετε από το κρύο. Και στην τελική αν δεν χρειαστεί, απλά τα βγάζετε σιγά σιγά, μέχρι να βρείτε τη θερμοκρασία που σας αρέσει.

Αν ακολουθήσετε τις παραπάνω οδηγίες, το μόνο σίγουρο είναι ότι ούτε εσείς θα γίνετε ενοχλητικοί προς τους άλλους, κατά τη διάρκεια της πτήσης σας, αλλά και το ταξίδι σας με το αεροπλάνο θα είναι πολύ πιο άνετο και ξεκούραστο. Καλή πτήση λοιπόν και καλές διακοπές!

http://www.18-24.gr/destinations

Share this post

No comments

Add yours