Διασκέδαση στη Νάξο ή στην Άνδρο;;

Η Νάξος και η Άνδρος είναι δύο Κυκλαδίτικα νησιά , αγαπημένα από πολλούς επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό. Ξεχωριστά το κάθε νησί προσφέρει στους επισκέπτες του διαφορετικά είδη διασκέδασης. Τι καλύτερο από το να γνωρίζετε τι προσφέρουν τα δύο αυτά νησιά από άποψη διασκέδασης; Είμαστε εμείς εδώ για αυτό!

ναξος 2

Ξεκινάμε με τη Νάξο… Το νησί της Νάξου διαθέτει έντονη νυχτερινή ζωή με πολλές επιλογές για τα νυχτερινά σας περπατήματα! Θα βρείτε clubs και μπαράκια με ελληνική και ξένη μουσική και wine bars  με μεγάλη ποικιλία σε κρασιά για αυτούς που προτιμούν κάτι πιο χαλαρό. Ακόμα, για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν το φαγητό με την διασκέδαση θα βρουν πολλά εστιατόρια με καλό φαγητό και ζωντανή μουσική. Σε άλλους οικισμούς της Νάξου, όπως η Πλάκα και η Στελίδα, θα βρείτε πολλές υπέροχες καφετέριες και μπαράκια μπροστά στην παραλία, ενώ στις ορεινές τοποθεσίες Εγγαρές και Απείραθος τα ταβερνάκια και οι καφετέριες βρίσκονται σε όμορφες πλατείες, ανάμεσα στα δέντρα. Τέλος, κατά μήκος των πιο γνωστών παραλιών του νησιού θα βρείτε ατμοσφαιρικά μπαράκια για δροσερά κοκτέιλ και μουσική για κάθε γούστο σε συνδυασμό με την όμορφη θέα του Αιγαίου!

ανδρος διασκεδασηΗ Άνδρος αντίστοιχα δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο όσον αφορά την διασκέδαση! Το απόγευμα σας στο νησί μπορεί να ξεκινήσει με μια βόλτα στην παραλία ή με μια ταινία σε κάποιο θερινό σινεμά του νησιού. Στη συνέχεια στη Χώρα θα βρείτε πολλά μπαράκια και wine bars για ξεκινήσει η βραδιά σας με ένα κοκτέιλ ή ένα ποτήρι κρασί, καλή επιλογή είναι η περιοχή Μπάτσι. Στην Παλαιόπολη και το Γαύριο θα βρείτε μαγαζιά με ελληνική μουσική και πιο χαλαρή ατμόσφαιρα. Στην κύρια Χώρα του νησιού και κατά μήκος της παραλίας θα βρείτε clubs που μπορεί να σας προσφέρουν μια πιο έντονη νυχτερινή διασκέδαση. Βέβαια , η επιλογές στην Άνδρο για αυτούς που θέλουν να ξεδώσουν είναι λιγότερες και θα βρείτε περισσότερες προτάσεις για κάτι πιο «χαλαρό».

κοκτειλ ναξοςΣίγουρα όποιο νησί και να επισκεφτείτε θα διασκεδάσετε με κάθε επιλογή που έχει να σας δώσει. Θα προτείναμε την Νάξο για αυτούς που αγαπούν περισσότερο την έντονη νυχτερινή ζωή καθώς σας προσφέρει περισσότερα clubs και bars… Αντίθετα η Άνδρος είναι πιο «παρεΐστικη»  και την συστήνουμε περισσότερο σε όσους θέλουν να περάσουν πιο ήσυχα βράδια!

Η επιλογή είναι δική σας! Καλή διασκέδαση!

http://www.18-24.gr/destinations

Share this post

No comments

Add yours