Λευκάδα_11

5 παραλίες όνειρο στην Λευκάδα!

Η Λευκάδα διαθέτει παραλίες για κάθε γούστο. Απέραντες αμμουδερές παραλίες που θα σας καταπλήξουν με την άγρια ομορφιά τους αλλά και παραλίες για πιο ήρεμες οικογενειακές καταστάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στις παραλίες της Λευκάδας δεν πρόκειται να πλήξει κανείς. Η Λευκάδα είναι κυρίως ορεινή και έτσι τα βουνά εκεί που συναντούν την θάλασσα δημιουργούν υπέροχες παραλίες.

Έτσι και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τις πέντε καλύτερες μέσα από μια κατηγορία με πολλές.. Η απόφαση ήταν δύσκολη πιστέψε μας!

Άγιος Ιωάννης

Αγιος ιωαννης

Ο Άγιος Ιωάννης είναι μια αμμώδης παραλία από τη δυτική πλευρά του νησιού και πολύ κοντά στην  πόλη της Λευκάδας.   Οι παλιοί ανεμόμυλοι που υπάρχουν εκεί κάνουν το τοπίο πολύ γραφικό. Είναι μια παραλία έκτασης 4,5 χιλιομέτρων με γαλαζοπράσινα νερά και αποτελεί μια καλή επιλογή για wind surfers και kite surfers.

Εγκρεμνοί

egkremnoi

Άλλη μια εξωπραγματική παραλία της Δυτικής Λευκάδας. Η παραλία Εγκρεμνοί είναι 30 χιλιόμετρα νότια της πόλης της Λευκάδας. Πεντακάθαρα γαλάζια νερά και απότομοι βράχοι τριγύρω της κάνουν το τοπίο μοναδικό, είναι μεγάλη και αμμώδης και υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες. Η πρόσβαση δεν είναι τόσο άνετη αφού προσεγγίζεται  μόνο με τα πόδια αλλά το θέαμα πραγματικά αξίζει!

Άγιος Νικήτας

agios-nikitas-lefkada

Ο Άγιος Νικήτας είναι μια μικρή όμορφη παραλία, με καθαρά νερά, που βρίσκεται κοντά στο χωριό Άγιος Νικήτας και απέχει μόλις 12 χιλιόμετρα από την Λευκάδα. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ γνωστό τουριστικό θέρετρο.  Δίπλα θα βρείτε την  παραλία Πεφκούλια στα βόρεια και την παραλία Μύλος στα νότια. Είναι μια παραλία εύκολη σε πρόσβαση και διαθέτει όλες τις ανέσεις που μπορεί να χρειαστείτε.

Αμμούσα

αμμουσα

Η παραλία Αμμούσα απέχει 4 χιλιόμετρα από τον κυρίως παραλιακό δρόμο. Πρόκειται για έναν μικρό και όμορφο κόλπο που περιβάλλεται από βράχους. Το νερό είναι γαλήνιο και η ακτή στρωμένη με βότσαλα. Η παραλία είναι αρκετά οργανωμένη και έχει πολλές ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Πόρτο Κατσίκι

Πόρτο-Κατσίκι-Λευκάδα

Δεν θα γινόταν να μην συμπεριλαμβάναμε το Πόρτο Κατσίκι σε αυτήν την λίστα! Το Πόρτο Κατσίκι είναι από τις γνωστότερες παραλίες στην Ελλάδα λόγω του εκπληκτικού τοπίου με τους απότομους βράχους που την περιβάλλουν. Μπορείτε να φτάσετε κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια που υπάρχουν στους βράχους. Η παραλία είναι στρωμένη με άσπρο ψηλό βοτσαλάκι που είναι σαν ψεύτικο. Ο βράχος στην πλάτη της παραλίας προκαλεί δέος. Το τοπίο στο Πόρτο Κατσίκι είναι επίσης εξωπραγματικό.

Η Λευκάδα είναι ένα όνειρο, το ίδιο και οι παραλίες της! Αν θέλετε να την επισκεφθείτε δείτε εδώ τα πιο φθηνά πακέτα:

http://www.18-24.gr/search?&area_id_2=121

Share this post

No comments

Add yours