Συμβουλές για το πρώτο ταξίδι με το σύντροφό σου

Το πρώτο ταξίδι για ένα ζευγάρι είναι πολύ σημαντικό γεγονός. Όπως λένε αρκετοί οι πρώτες διακοπές μαζί με το σύντροφό σου ή θα σας ενώσουν περισσότερο ή θα σας χωρίσουν. Θα είστε μαζί με τον αγαπημένο σας όλο το 24άωρο μαζί και θα τον δείτε στις καλές αλλά και στις άσχημες στιγμές του. Κατά πόσο όμως αυτό μπορείς να το δεχτείς και να το αντέξεις; Για αυτό το λόγο σου έχουμε ετοιμάσει κάποιες συμβουλές, ώστε να μην μετατραπούν οι διακοπές σου σε εφιάλτη.

το-ταξίδι-είναι-η-λύση

Αρχικά, πριν αποφασίσετε να πάτε παρέα ένα ταξίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάντε μια δοκιμαστική εκδρομή για ένα σαββατοκύριακο. Επιλέξτε έναν κοντινό προορισμό, ένα όμορφο ξενοδοχείο και πάρτε μια μικρή ιδέα για το τι σας περιμένει.

Πολύ σημαντικό επίσης είναι, να επιλέξετε έναν προορισμό που να ταιριάζει και στους δύο. Δεν έχει σημασία το ποιος θα κάνει τις κρατήσεις. Αυτός όμως που θα κανονίσει την εκδρομή θα πρέπει να σκεφτεί, όχι μόνα τα δικά του ενδιαφέροντα αλλά και του συντρόφου του. Επομένως να είστε δίκαιοι και να μην επικεντρωθείτε μόνο στα δικά σας θέλω.

facebook-taksidi-melitos

Επίσης θα πρέπει να χωρίσετε τις αρμοδιότητές σας, ανάλογα με τα δυνατά σημεία του καθένα. Αν εσύ είσαι καλύτερος στο θέμα της οργάνωσης μπορείς να κάνεις τις κρατήσεις και αν ο σύντροφός σου γνωρίζει ξένες γλώσσες, άφησέ τον να κάνει τις συνεννοήσεις .

Ένα ακόμα μυστικό, είναι το να αποφύγετε το πολύ πιεσμένο πρόγραμμα. Σκεφτείτε ότι κάνετε το ταξίδι για να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε και όχι για να είστε στο τρέξιμο όλη μέρα με άγχος. Κάντε χαλαρά τις βόλτες σας, βγείτε για φαγητό και γενικά προσπαθήστε να χαλαρώσετε παρέα.

roman7

Τελευταίο και πολύ σημαντικό! Δεν υπάρχει αρχηγός στις διακοπές ανεξάρτητα από ποιος τις έκλεισε. Επομένως κάθε απόφαση σας θα πρέπει να είναι κοινή. Προσπαθήστε να αποδεχθείτε τις διαφορές του άλλου και όλα θα πάνε καλά.

Μετά από όλα αυτά είστε έτοιμοι να οργανώσετε ένα άκρως ρομαντικό ταξιδάκι με το σύντροφο σας και μάλιστα με τις καλύτερες τιμές!

http://www.18-24.gr

Share this post

No comments

Add yours