Τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να αγοράσετε στο αεροδρόμιο!

Θα λείπετε σε ταξίδι τις κάποιες ημέρες γιορτών και ο περιορισμένος σας χρόνος δε σας επιτρέπει να βγείτε στα μαγαζιά για να αγοράσετε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα;

Κανένα πρόβλημα!

Εκμεταλλευτείτε έξυπνα το χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας στο αεροδρόμιο, περιμένοντας την αναχώρηση της πτήσης σας και αγοράστε τα δώρα που δεν προλάβατε στις διακοπές σας!

Στα καταστήματα του αεροδρομίου θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία για δώρα και σουβενίρ για τους αγαπημένους σας. Κι αν θέλετε μερικές ακόμα ιδέες ρίξτε μια ματιά εδώ!

maxresdefault

  • Αρώματα και κολόνιες

Αγοράστε την αγαπημένη του/της κολόνια και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας ή σε «limited edition» σετ δώρου, που δε θα βρείτε αλλού εύκολα!

  • Μια τερρρράστια σοκολάτα

Οι σοκολάτες αποτελούν ένα «κλασικό» δώρο, για όσους ταξιδεύουν. Ωστόσο, η καλύτερη εκδοχή τους είναι οι… σοκολάτες γιγαντιαίων διαστάσεων που μπορείτε να βρείτε στα αεροδρόμια.

  • Ρολόγια

Μπορεί ο χρόνος να σας πιέζει, όμως σίγουρα θα βρείτε μερικά λεπτά για να επιλέξετε ένα ωραίο ρολόι για δώρο. Οι επιλογές πολλές και οι τιμές είναι αρκετά ικανοποιητικές!

  • Τσάντες

Ένα από τα πιο αγαπημένα δώρα για τις γυναίκες. Στα καταστήματα των αεροδρομίων θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από γνωστούς οίκους, αλλά και πιο φθηνά αξεσουάρ.

650819

 

  • Βιβλία

Για τους βιβλιοφάγους, στα βιβλιοπωλεία των αεροδρομίων θα βρείτε μια πολύ μεγάλη λίστα τίτλων, από τα τελευταία διεθνή μπεστ-σέλλερ λογοτεχνίας, μέχρι τα καλύτερα βιβλία μαγειρικής.

  • Σουβενίρ

Το απόλυτο, εύκολο και κλασικό δώρο ταξιδιού! Από μαγνητάκια για το ψυγείο, καρτ-ποστάλ και διάφορα άλλα σουβενίρ, στις αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε ένα μικρό δωράκι… για να μην επιστρέψετε με «άδεια χέρια».

  • Λούτρινα ζωάκια

Για τους μικρούς, και όχι μόνο, φίλους, τα λούτρινα ζωάκια θα βγάλουν προς τα έξω τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Επιλέξτε κάποιες από τις παραπάνω επιλογές και θα βγείτε σίγουρα ασπροπρόσωποι!!!! Και τώρα που ξέρετε ακόμα και τι δώρα να πάρετε για τους δικούς σας ανθρώπους είστε έτοιμοι για τις διακοπές σας και μάλιστα στις καλύτερες τιμές!

http://www.18-24.gr

Share this post

No comments

Add yours