Οι νύχτες στην Κω!

Αν αποφασίσατε να επισκεφτείτε την Κω, οι επιλογές σας για νυχτερινή διασκέδαση θα είναι άφθονες. Μπορείτε να διασκεδάσετε στα διάφορα καφέ μπαρ του νησιού, τα οποία μένουν ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ και έπειτα να συνεχίσετε τη βραδινή σας έξοδο σε κάποιο κλαμπ μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Θα βρείτε επίσης πολλά εστιατόρια με ζωντανή μουσική, στα οποία κυριαρχεί έντονα το ελληνικό στοιχείο.People sitting in a pavement cafe at night, Kos-Town, Kos, GreeceΚάπου ανάμεσα στην πλατεία Ελευθερίας, τον πλάτανο του Ιπποκράτη και την αρχαία αγορά θα βρείτε «το δρόμο των μπαρ» ή αλλιώς όπως τον αποκαλούν μερικοί «Bar Street». Σε εκείνο το δρόμο ειλικρινά δε θα ξέρετε που να πρωτοπάτε καθώς η ποικιλία επιλογών διασκέδασης είναι πάρα πολύ μεγάλη. Θα βρείτε λοιπόν μπαράκια για όλα τα γούστα με ελληνική, έντεχνη αλλά και ροκ μουσική.

DSCN6002

Θα βρείτε επίσης αρκετά μεζεδοπωλεία και εστιατόρια, κάποια εκ των οποίων έχουν και ζωντανή μουσική στα οποία θα διασκεδάσετε απολαμβάνοντας το φαγητό στην Κω. Το περίεργο στην Κω είναι ότι ακόμα και τα εστιατόρια λειτουργούν μέχρι πολύ αργά το βράδυ, μερικές φορές μέχρι και τα ξημερώματα.

01Στο νησί θα βρείτε επίσης πολλά κλαμπ και κέντρα νυχτερινής διασκέδασης. Πολλά από αυτά θα τα βρείτε στην περιοχή της Λάμπης και στην παραλιακή, αλλά και σε όλο τον κεντρικό δρόμο από την Κανάρη μέχρι το λιμάνι. Πολλά κλαμπάκια και γνωστά Beach Bar θα βρείτε και στην Καρδάμαινα, μια περιοχή η οποία φημίζεται για τη νυχτερινή ζωή της και κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες νέους που θέλουν να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας.

Τώρα λοιπόν που μάθατε κάποια πράγματα για την Κω και πήρατε μια μικρή γεύση για το τι σας περιμένει στο νησί, το μόνο που σας μένει είναι να αποφασίσετε να την επισκεφτείτε. Μια ματιά εδώ ….

http://www.18-24.gr/search?&area_id_2=112

…θα σας πείσει, αφού μπορείτε να την επισκεφτείτε σε πολύ χαμηλές τιμές! Καλό ταξίδι λοιπόν.. και καλή διασκέδαση!

 

Share this post

No comments

Add yours