Η Ferrari έρχεται στη Βαρκελώνη!

Τα αυτοκίνητα της Ferrari θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο, τόσο για την κατασκευή όσο και για τις επιδόσεις τους. Έχουν γίνει πλέον αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς των αυτοκινήτων αλλά και σύμβολα κοινωνικού status, ευπορίας και ταχύτητας.  Κατά τη διάρκεια της ιστορίας, η εταιρεία έγινε γνωστή για τη συνεχόμενη συμμετοχή της στους αγώνες αυτοκινήτων και ειδικά στη Φόρμουλα 1, όπου γνώρισε μεγάλες επιτυχίες. Η ομάδα έχει κερδίσει αρκετές φορές το πρωτάθλημα κατασκευαστών και πολλοί από τους οδηγούς το πρωτάθλημα οδηγών.

ferrari-theme-park-2Η φημισμένη λοιπόν ιταλική εταιρεία, η οποία έχει ήδη ανοίξει τον κόσμο της Ferrari στο Άμπου Ντάμπι, αποφάσισε πως η Ισπανία θα είναι η επόμενη χώρα που θα φιλοξενήσει τη βασίλισσα της ταχύτητας, με ένα άκρως εντυπωσιακό πάρκο που θα ανοίξει τις πόρτες του στη Βαρκελώνη, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη, όλων αυτών που λατρεύουν τη ταχύτητα.

thematiko+parko+ferrari+1Το συγκεκριμένο πάρκο θα βρίσκεται λίγο πιο έξω από τη Βαρκελώνη, στην περιοχή Port Aventura και θα περιλαμβάνει ένα ξενοδοχείο 5* σε σχήμα Ferrari και ένα τεράστιο τρενάκι λούνα παρκ που θα είναι το μεγαλύτερο και το πιο γρήγορο της Ευρώπης. Δεν υπάρχουν ακόμα ακριβή στοιχεία για την ταχύτητα και το ύψος που θα έχει το τρενάκι. Πάντως το ψηλότερο τρενάκι υπάρχει ήδη στο Port Aventura, ύψους 75 μέτρων και η Ferrari έχει βάλει στόχο να το ξεπεράσει.

thematiko-parko-ferrari-1-570Αν λοιπόν και εσύ είσαι λάτρης της ταχύτητας και θέλεις να δεις από κοντά το νέο εντυπωσιακό πάρκο της κόκκινης βασίλισσας, το μόνο που σου μένει είναι να κλείσεις το ταξίδι σου για την Ισπανία. Ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.18-24.gr/search?&area_id_2=55

…και κλείσε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά το ταξίδι σου στη Βαρκελώνη!

Share this post

No comments

Add yours