Έξυπνα tips για σωστό πακετάρισμα της βαλίτσας!

 

PicMonkey Collage

Do it like an expert…

Πόσες φορές δεν έχουμε βρεθεί  όλοι μας αντιμέτωποι με το πιο κλασικό πρόβλημα κάθε ταξιδιώτη; Η ετοιμασία της βαλίτσας αποτελεί από μόνη της πονοκέφαλο και όσες φορές και να ταξιδέψεις πάντα θα κάνεις τα ίδια λάθη. Γι’ αυτό λοιπόν κι εμείς αποφασίσαμε να δώσουμε τέλος σε αυτό το αιώνιο πρόβλημα συλλέγοντας και προτείνοντας μερικές συμβουλές και λεπτομέρειες οι οποίες μπορούν να φανούν καθοριστικές για ένα άνετο ταξίδι χωρίς απρόοπτα!

Βάλτε αναγνωριστικά σημάδια στην βαλίτσα σας

Για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με ξαφνική αγωνία αλλά και για να μην χάσετε τουλάχιστον 10 χρόνια από την ζωή σας επειδή δεν μπορείτε να εντοπίσετε την δική σας μέσα στον πανικό του αεροδρομίου, βάλτε αναγνωριστικά σημάδια στην  βαλίτσα σας, όπως κάποια χρωματιστή κορδέλα, κάποιο αυτοκόλλητο, ή οτιδήποτε θα την κάνει μοναδική και εύκολα αναγνωρίσιμη.

Εξοικονομήστε χώρο με ειδικές σακούλες αφαίρεσης του αέρα

Οι ειδικές αυτές σακούλες αποδεικνύονται σωτήριες μιας και σας κερδίζουν χώρο και χρόνο. Αν δεν θέλετε λοιπόν τα ρούχα σας να ανακατευτούν πριν καλά καλά φτάσετε στον προορισμό σας, τότε οι σακούλες αυτές είναι απαραίτητες. Διατηρούν τα ρούχα στην κατάσταση που τα τοποθετήσατε χωρίς να τσαλακώνονται, όπως επίσης μπορείτε να τα χωρίσετε σε κατηγορίες για να τα βρίσκετε εύκολα.

paketarismaΔιαχωρίστε τα αντικείμενα σε ομάδες

Ότι έχει να κάνει με gadget, φορτιστές, ακουστικά και γενικά τέτοια αντικείμενα που εύκολα χάνονται μέσα στην βαλίτσα και για να τα βρεις γίνεται ένας μίνι πανικός, καλό είναι να μπούνε όλα μαζί σε ένα μικρό τσαντάκι ή σακούλα που κλείνει με φερμουάρ. Ακριβώς το ίδιο για αποφυγή ατυχημάτων, μπορείτε να κάνετε με τα σαμπουάν και γενικότερα με τα υγρά προκειμένου να γλιτώσετε τα χειρότερα.

Η ‘’θαυματουργή’’ μεμβράνη

Εντυπωσιακό κόλπο για την αποφυγή διαρροών από τα υγρά στην βαλίτσα σας, είναι να βάλετε διαφανή μεμβράνη σε όλα τα στόμια των μπουκαλιών και ύστερα να τα κλείσετε κανονικά με τα καπάκια τους. Κόλπο απλό αλλά πολύ χρήσιμο!

Σώστε τα καλλυντικά σας

Οι γυναίκες μπορούν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα, αλλά το να δουν τα καλλυντικά τους να καταστρέφονται μάλλον θα τις λύγιζε. Αν θέλετε να αποφύγετε λοιπόν, το σπάσιμο της αγαπημένης σας πούδρας, του ρουζ αλλά και των σκιών ματιών, τοποθετήστε ένα κομμάτι βαμβάκι και κλείστε το καπάκι. Με αυτόν τον τρόπο θα προστατέψετε το «πολύτιμο» περιεχόμενο των καλλυντικών σας.

70991-157857Απλά πραγματάκια που ο καθένας μας μπορεί να εφαρμόσει χωρίς καθόλου κόπο και που σίγουρα θα του εξασφαλίσουν μια βαλίτσα η οποία θα φτάσει σώα και αβλαβής στον προορισμό της!Τώρα για το ποιος θα είναι ο προορισμός;;Αφήστε τους ειδικούς να σας καθοδηγήσουν με ένα μόνο κλικ: http://www.18-24.gr/destinations?utm_source=f.page&utm_medium=cpost&utm_campaign=dest 

Share this post

No comments

Add yours