Φεστιβάλ Μπύρας στην Πράγα!

Η πρωτεύουσα της Τσεχίας, ή “χρυσή πόλη” όπως την αποκαλούν, είναι ο καλύτερος προορισμός για το επόμενο σας ταξίδι. Η πανέμορφη πόλη, αφενός με την επιβλητική ομορφιά της και αφετέρου με την μεγάλη ιστορία και τα μοναδικά αξιοθέατά της θα σας συναρπάσει από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείτε εκεί. Η Πράγα έχει πολλά μυστικά, τα οποία θα σου αποκαλύψει σιγά σιγά.

Όταν βρεθείτε και εσείς στην Πράγα, θα πρέπει να γνωρίζετε από πριν πως για τους Τσέχους η μπύρα είναι το εθνικό τους ποτό και πως η κατανάλωσή της είναι παράδοση. Δεν νοείται να βρεθείτε στην πόλη και να μην γευτείτε την εξαιρετική μπύρα, η οποία προσφέρεται σε όλα τα μαγαζιά της. Ωστόσο εκτός από τις παμπ ή τα μαγαζιά που μπορείτε να την δοκιμάσετε, η Πράγα σας δίνει την δυνατότητα την περίοδο της άνοιξης να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία ζωής, η οποία σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη. Αναφερόμαστε, στην μεγάλη γιορτή που διοργανώνεται κάθε άνοιξη, το festival μπύρας, το οποίο λαμβάνει χώρα στην γνωστή πεδιάδα Letna, και έχει καταφέρει να προσελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο κόσμο. Το festival μπύρας είναι ευρέως γνωστό και οι λάτρες της μπύρας δεν μπορούν να του αντισταθούν με τίποτα.

people-drinking-beerΤο festival μπύρας διαρκεί 17 ολόκληρες ημέρες, τις οποίες διοργανώνονται πολλά events, εκδηλώσεις και συναυλίες οι οποίες εκπλήσσουν ευχάριστα όλους τους επισκέπτες. Κατά την διάρκεια του festival, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις καλύτερες Τσέχικες μπύρες, οι οποίες γευστικά είναι μοναδικές. Περισσότερα από 150 είδη, υψηλής ποιότητας,  διαφορετικής τσέχικης βαρελίσιας μπύρας σας περιμένουν. Σε αυτό το festival θα πιείτε πολύ, θα φάτε καλά και θα διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσεως. Οι καταπληκτικές παραδοσιακές σπεσιαλιτέ των γνωστών σεφ, θα σας ξετρελάνουν ενώ η μεγάλη ποικιλία των γλυκισμάτων δεν θα περάσει απαρατήρητη. Πέρα από το φαΐ και το ποτό όμως, στο χώρο όπου πραγματοποιείται το festival, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε συναυλίες συγκροτημάτων καθώς επίσης και γνωστών καλλιτεχνών. Οι μεγάλες σκηνές του festival, φιλοξενούν διαφορετικά είδη μουσικής, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτό που θέλετε να παρακολουθήσετε. Ο χώρος του festival, είναι υπέροχος και ιδανικός ώστε να γνωρίσετε κι άλλους ανθρώπου και να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας.

Για το πώς θα βρεθείτε στο χώρο δεν πρέπει να ανησυχείτε καθόλου, διότι οι συγκοινωνίες είναι συχνές και έτσι η πρόσβαση είναι εύκολη. Το festival, και τις 17 ημέρες λειτουργεί από της 12 το μεσημέρι μέχρι αργά τα μεσάνυχτα. Οι λάτρες της μπύρας έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, το οποίο κοστίζει 99CZK (περίπου 4 ευρώ) ανά άτομο και για τις 17 ημέρες. Επίσης, υπάρχουν και VIP εισιτήρια διαρκείας, των οποίων το κόστος φτάνει στα 1.039CKZ. Πριν φύγετε από το festival, θα λάβετε αναμνηστικά δώρα, τα οποία έχουν επιλέξει οι διοργανωτές για όλους τους επισκέπτες τους. Εάν βρεθείτε στην Πράγα τις ημέρες, που διεξάγεται το festival μπύρας, μην παραλείψετε να κάνετε μια στάση για μπύρα!

Εδώ θα βρείτε τα πιο οικονομικά πακέτα της αγοράς για την Πράγα: http://www.18-24.gr/search?&area_id_2=67&orderdate=1&utm_source=f.page&utm_medium=cpost&utm_campaign=Praga1

Εμείς ευχόμαστε καλό ταξίδι και στην υγειά σας!

Share this post

No comments

Add yours