ΤΟ ΠΡΩΤΟ ICE BAR ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…AT THE BEACH!

Εάν βρεθείς ποτέ στην εκπληκτική Βαρκελώνη μην παραλείψεις να επισκεφτείς το πρώτο παραθαλάσσιο ice bar του κόσμου , το Icebarcelona!

Σε αυτό το μπαράκι, πίνεις το ποτάκι σου στους -5 βαθμούς Κελσίου ενώ παράλληλα φοράς ένα από τα ειδικά αρκτικά μπουφάν που σου προσφέρει το μαγαζί για να μην …πουντιάσεις (εάν κρυώνεις πολύ σου δίνουνε και γάντια).

Είναι ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό μέρος , κατασκευασμένο εξολοκλήρου από πάγο όπου μπορείτε να θαυμάσετε μοναδικά γλυπτά , σχεδιασμένα από γνωστούς καλλιτέχνες. Η διακόσμηση και ο φωτισμός του μαγαζιού ανανεώνονται τακτικά ενώ ο πάγος που χρειάζεται για μια τέτοια κατασκευή είναι περίπου 25 τόνοι !

10906305_10152720888435677_4886978324890715986_n

Η μέση επίσκεψη στο ice bar διαρκεί 45 λεπτά (αν αντέχεις μείνε παραπάνω!) και το θέαμα είναι μοναδικό .Μετά από 45 λεπτά ψύχους και για να πάρει τη σωστή θερμοκρασία το σώμα σας , μπορείτε να βγείτε στη βεράντα του μαγαζιού και να συνεχίσετε τη διασκέδαση σας με ένα κοκτέιλ ,έχοντας θέα τη Μεσόγειο .

Το μαγαζί διοργανώνει τακτικά events οπότε αξίζει να το βάλετε στο πρόγραμμα σας, εάν σκοπεύετε να επισκεφτείτε τη Βαρκελώνη ωστόσο επειδή πολύς κόσμος καθημερινά (ντόπιοι και τουρίστες )  το επισκέπτονται καλό θα ήταν να κάνετε κράτηση πριν πάτε.

Οι ώρες λειτουργίας του Icebarcelona είναι 12 το μεσημέρι έως 2.30 το βράδυ και στην τιμή της εισόδου συμπεριλαμβάνεται ένα ποτό .

Είναι το ιδανικό μέρος για μια μοναδική και αξέχαστη βραδιά στη Βαρκελώνη δίπλα από τη θάλασσα….Ζήστε το από κοντά…μόνο με ένα κλικ: http://www.18-24.gr/search?&area_id_2=55&orderdate=1&utm_source=f.page&utm_medium=cpost&utm_campaign=Barkeloni3

 

Share this post

No comments

Add yours