Σε ποιο ξενοδοχείο να μείνω;;

Έχετε επιλέξει τον προορισμό, έχετε καταλήξει στις ημερομηνίες, όμως όταν έρχεται η ώρα της επιλογής του ξενοδοχείου σίγουρα δημιουργείται ένας ακόμη πονοκέφαλος, καθώς βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια τεράστια ποικιλία. Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά κριτήρια για το τι σημαίνει ευχάριστη και άνετη διαμονή, γι’ αυτό και μια μικρή έρευνα επιβάλλεται πριν την τελική απόφαση. Ζούμε στην εποχή του διαδικτύου, οπότε όλα είναι προσβάσιμα σε όλους και από παντού. Για αρχή πολλή καλή κίνηση είναι να κάνετε μια λίστα με τα ξενοδοχεία που ξεχωρίσατε προκειμένου να μην μπερδεύεστε.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι η τοποθεσία. Εάν η διαμονή σας προορίζεται για διακοπές, η απόσταση από παραλίες, πάρκα διασκέδασης, τουριστικά αξιοθέατα και εστιατόρια θα παίξουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή σας.Εάν από την άλλη το ταξίδι είναι για επαγγελματικούς λόγους, τότε αποφύγετε τις μεγάλες αποστάσεις. Είναι σημαντικό το ξενοδοχείο να βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης, ή κοντά στην τοποθεσία όπου θα πρέπει να βρίσκεστε.

PRINT-Pool-Family-horizΜετά την τοποθεσία, αυτό που έρχεται δεύτερο σε κριτήριο, είναι οι παροχές του ξενοδοχείου οι οποίες πρέπει να είναι ανάλογες των ενδιαφερόντων σας. Για παράδειγμα, εάν κάνετε κράτηση για οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά σας, τα ξενοδοχεία με πισίνα, παιδική χαρά αλλά και φύλαξη βρεφών και παιδιών,  ίσως μεταβούν στην κορυφή της λίστας σας. Η φιλοξενία κατοικιδίων στο ξενοδοχείο, είναι ένα επίσης βασικό κίνητρο, σε περίπτωση που δεν θέλετε να αποχωριστείτε το γατάκι ή το σκυλάκι σας!

Εξίσου σημαντικός παράγοντας, είναι και η προσβασιμότητα στα μέσα μεταφοράς. Δηλαδή εάν δεν πάρετε το δικό σας αυτοκίνητο πρέπει να δείτε εάν υπάρχουν μέσα μαζικής μεταφοράς κοντά στο ξενοδοχείο όπως για παράδειγμα στάσεις λεωφορείου, τραμ, μετρό καθώς και πιάτσα για ταξί. Σε περίπτωση που έχτε το δικό σας μεταφορικό μέσο, μπορείτε να διευκρινίσετε εάν το συγκεκριμένο κατάλυμα που κοιτάτε, διαθέτει χώρο στάθμευσης.

Φυσικά τίποτα από αυτά δεν είναι άξιο συζήτησης χωρίς τον παράγοντα της τιμής. Θα πρέπει να ερευνήσετε και να δείτε εάν τα χρήματα που θα κοστίσει είναι ανάλογα με τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Βρείτε το ξενοδοχείο που σας ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη γκάμα αλλά και σε διάφορους προορισμούς στο: http://www.18-24.gr/

Share this post

No comments

Add yours