διασκεδαση1

Μπάνσκο σημαίνει διασκέδαση

Μπάνσκο! Ένα όνομα, ένας προορισμός, πολύ ποτό και χιλιάδες ιστορίες για την νυχτερινή ζωή του! Το πασίγνωστο χειμερινό θέρετρο της Βουλγαρίας το οποίο έχει συνδυάσει το όνομά του με την απόλυτη διασκέδαση θεωρείται ίσως ο καλύτερος προορισμός για κάποιον που θέλει να εκτονωθεί, να χαλαρώσει και να ξεφύγει από την καθημερινότητά του, μιας και η τιμή του, αλλά και τα οικονομικά πακέτα που υπάρχουν για αυτόν τον προορισμό, το κάνει ιδιαίτερα προσιτό.

Η νυχτερινή ζωή στο Μπάνσκο είναι έντονη. Όταν έρχεται το βράδυ και αποφασίζεις να κάνεις την πρώτη σου έξοδο σε κάποιο από τα club του Μπάνσκο καταλαβαίνεις ότι το βράδυ πρόκειται να είναι μεγάλο. Μεγάλα νυχτερινά κέντρα με χωρητικότητα εκατοντάδων ανθρώπων, σχεδόν πάντα γεμάτα και μουσικές στους μοντέρνους και σύγχρονους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας οι οποίοι τραβάνε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αλλά και πολλές νέες γνωριμίες,  που δεσμεύονται να προσφέρουν μοναδικές και αξέχαστες στιγμές. Οι τιμές των ποτών είναι άκρως λογικές για αυτό άλλωστε και η τόσο μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ! Οι χορεύτριες με τα εντυπωσιακά show τους τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν από φωτιές μέχρι ότι μπορεί να βάλει ο νους σας έρχονται για να κλείσουν εντυπωσιακά το πακέτο της διασκέδασης.

διασκεδαση1

 

Φυσικά τα μεγάλα club δεν είναι η μόνη επιλογή για διασκέδαση, μιας και το Μπάνσκο κρύβει και πιο μικρά μπαρ, με χαλαρή μουσική, ιδανικά για να απολαύσετε το ποτό σας μετά από μια γεμάτη μέρα από το ski και τις βόλτες.

Διασκέδαση όμως για πολλούς δεν σημαίνει μόνο ποτό και χορός, αλλά και το φαγητό αποτελεί έναν πολύ διαδεδομένο τρόπο εξόδου και χαλάρωσης για πολλούς ανθρώπους. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο στο Μπάνσκο είναι σίγουρο ότι μπορείτε να ανακαλύψετε πολύ και καλό φαγητό μιας και υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα γούστα, από εστιατόρια μέχρι ταβέρνες (Mehanas όπως τις αποκαλούνε οι ντόπιοι) στις οποίες θα βρείτε ντόπια κουζίνα και σε πολύ χαμηλές τιμές.

Εξίσου ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι το Μπάνσκο προσφέρεται για ιδιαίτερες στιγμές χαλάρωσης μιας και σχεδόν κάθε ξενοδοχειακή μονάδα διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο κέντρο ευεξίας και σπα. Και το καλύτερο από όλα? Η πισίνες και οι βασικές υπηρεσίες περιλαμβάνονται στην τιμή του πακέτου σας! Φυσικά τα κέντρα αυτά είναι πολύ καλά οργανωμένα και περιλαμβάνουν πολλών και διάφορων ειδών θεραπείες που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς!

spa1

 

Όποιον τρόπο και να ψάχνετε για να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας, ο συγκεκριμένος προορισμός τα διαθέτει όλα!

Εσύ το σκέφτεσαι ακόμη;

http://www.18-24.gr/search?&area_id_2=13&orderdate=1&utm_source=f.page&utm_medium=cpost&utm_campaign=bansko.diaskedasi

 

Share this post

No comments

Add yours