μετρο1

«Στο Μετρό χωρίς παντελόνια» -Χιλιάδες άνδρες και γυναίκες μπήκαν στο μετρό φορώντας μόνο το… εσώρουχό τους!

Eίναι τρελοί. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι βγήκαν στους δρόμους χωρίς τα παντελόνια τους, ενώ η θερμοκρασία άγγιζε το μηδέν. Ο λόγος για χιλιάδες ανθρώπους σε πολλά μέρη του πλανήτη όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο, το Βερολίνο, το Μεξικό αλλά και το πανέμορφο Βουκουρέστι .

μετρο2

Ολα αυτά γιατί πριν λίγες μέρες ήταν η «Ημέρα χωρίς παντελόνια στο Μετρό» και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τόλμησαν να κυκλοφορήσουν στις αποβάθρες και να μπουν στους συρμούς των τρένων μόνο με τα εσώρουχά  τους.

Kουκουλωμένοι με κασκόλ, χοντρά παλτό, σκούφους και φορώντας μπότες και χοντρές κάλτσες, τίποτα δεν φάνηκε να εμποδίζει εκατοντάδες άτομα από το να αφήσουν στο σπίτι τους τα παντελόνια τους ή τις φούστες τους και να βγουν ημιτσίτσιδοι στους δρόμους.

μετρο3

Οι κανόνες για όσους θέλουν να συμμετάσχουν είναι εξαιρετικά απλοί: Από τη μέση και κάτω πρέπει να φορούν μόνο τα εσώρουχά τους και από τη μέση και πάνω να είναι ντυμένοι κανονικά σαν να πηγαίνουν στις δουλειές τους. Επίσης ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται αρκετά γιατί απαγορεύεται να μιλούν ο ένας στον άλλον και να αλληλοκοιτάζονται… χαμηλά. Να τι χάνουμε εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη που δεν έχουμε μετρό….

Share this post

No comments

Add yours