Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες!

Ο Ντάλας και ο Μπραντ Γουντχάουζ είναι αδέρφια. Είναι επίσης και πολιτικοί. Ωστόσο ανήκουν σε διαφορετικούς χώρους. Ο Ντάλας ανήκει στους Ρεπουμπλικάνους, ενώ, ο Μπράντ στους δημοκρατικούς και η κόντρα τους έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Τα δύο αδέρφια ήταν καλεσμένα σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή και οι τόνοι είχαν ανέβει όταν ο παρουσιαστής τους ενημέρωσε ότι μια τηλεθεάτρια θέλει να παρέμβει. Όταν άκουσαν τη φωνή, τα δύο αδέρφια κοκάλωσαν, καθώς συνειδητοποίησαν πως η τηλεθεάτρια δεν ήταν άλλη από τη μητέρα τους, που είχε ζητήσει να παρέμβει για να τους… «βάλει χέρι» επειδή τσακώνονται!

«Δεν ξέρω πολλές οικογένειες που τσακώνονται την Ημέρα των Ευχαριστιών. Ελπίζω να τα αφήσετε όλα αυτά στην άκρη, όταν έρθετε για τα Χριστούγεννα, γιατί θέλω να τα περάσω ήρεμα!», τους μάλωσε και κατέληξε: «Σας αγαπώ και τους δύο». Τελικά όλος αυτός ο πανικός για την Ελληνίδα μάνα είναι μάλλον υπερβολικός αφου όπως βλέπετε, υπάρχουν και χειρότερα!

Αν εμένα μου έκανε τέτοιο «χουνέρι» η μάνα μου μάλλον θα περνούσα τα Χριστούγεννα στο εξωτερικό ίσως κάπου στην Τσεχία που δεν μας ξέρουν  κιόλας να κρυφτώ από την ντροπή μου… Μα, δημόσια «παντόφλα» από την  μαμά;;;;

Share this post

No comments

Add yours