δεη

Μας έφαγε η ΔΕΗ!

Τα έχεις κανονίσει όλα. Το πού θα πας, πότε και με ποιούς. Έχεις βρει λύση ακόμη και για το οικονομικό. Κάτι ψιλά που κατάφερες να βάλεις στην άκρη(αχ εκείνο το σούπερ αμάνικο που δεν πήρες για να τα βάλεις στην άκρη….!), κάτι έξτρα που θα κάνεις στο στέκι της παρέας στο επόμενο πάρτι, θα πέσουν και τα χαρτζιλίκια από τους παππούδες για τα Χριστούγεννα, ε, και όσο να πεις, κάτι θα τσοντάρουν και η μαμά με τον μπαμπά. Όλα οκ λοιπόν και βγήκε η προκαταβολή!

Πηγαίνεις στο σπίτι σκεπτόμενος πώς θα τους το φέρεις, και κάνοντας πρόβα στον καθρέφτη του ασανσέρ. Ξεκλειδώνοντας την πόρτα και μπαίνοντας μέσα, αντικρίζεις το οικογενειακό δράμα. Ηρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ και μάλιστα φουσκωμένος. Συν τοις άλλοις, πέρασαν και μέτρησαν και το αέριο οπότε περιμένουν και άλλον λογαριασμό.

Βάζεις την ουρά στα σκέλια και καταπίνεις την γλώσσα σου. Ούτε λόγος για λεφτά για να πας ταξιδάκι αναψυχής. Ή μήπως όχι;  Μπορεί να ακυρώθηκε το εξωτερικό αλλά δεν χαλάμε την ζαχαρένια μας!  Εξάλλου έχει και το Μέτσοβο χιονοδρομικό…. Γιατί να τρέχεις στα ξένα;;;

Share this post

No comments

Add yours