κλουνει

Τζορτζ Κλούνεϊ : Όχι πια εργένης!

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ απαρνείται του τίτλου του αιωνίου εργένη και  κάνει  γαμήλιες ετοιμασίες! Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης επιβεβαίωσε ότι ο γάμος του με τη Βρετανίδα δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες στην Ιταλία, όπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΣΑ.

 

clooney gamos

 

Μιλώντας στη Φλωρεντία το βράδυ του Σαββάτου, ο 53χρονος Κλούνεϊ εξέφρασε δημοσίως την αγάπη του για την 36χρονη δικηγόρο, λέγοντας στους παρευρισκόμενους στο φιλανθρωπικό δείπνο ότι είναι πολύ ευτυχισμένος και ερωτευμένος. Το ζευγάρι βρέθηκε σε ένα δείπνο για το ίδρυμα Αντρέα Μποτσέλι αλλά και για το κέντρο Πάρκινσον Μοχάμεντ Άλι.

Λεπτομέρειες για τον τόπο όπου θα τελεστεί ο γάμος δεν έχουν αποκαλυφθεί, παρότι ο αρραβώνας είχε ανακοινωθεί από τον περασμένο Απρίλιο. Εντούτοις η Βενετία φαντάζει ως μια καλή πιθανότητα. Σοβαρές «ελπίδες» έχει και το Κόμο όπου ο διάσημος ηθοποιός διαθέτει έπαυλη.

Η Αλαμουντίν που είναι δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την Παρασκευή έδωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως βεβαίωση αγαμίας και δήλωσε ότι θα παντρευτεί τον Τζορτζ Κλούνεϊ στο μητρώο του δήμου Τσέλσι στο Λονδίνο όπως έγραψε η New York Daily News το Σάββατο. Οι Βρετανοί πολίτες που σκοπεύουν να παντρευτούν εκτός Βρετανίας πρέπει να υποβάλουν τα σχετικά έγγραφα στις τοπικές δημοτικές αρχές.

Η Αμάλ Αλαμουντίν επίσης εθεάθη την Παρασκευή στον οίκο μόδας του σχεδιαστή Αλεξάντερ Μακουίν στο ανατολικό Λονδίνο συνοδευόμενη από την μητέρα της και ένα φίλο. Είναι ο ίδιος οίκος που σχεδίασε και το βασιλικό νυφικό της Κέιτ Μίντλεντον το 2011.

Share this post

No comments

Add yours