καφεσ main

5 Ξεχωριστά coffee shops ανά το κόσμο!

Ο κόσμος του καφέ αποτελεί για πολλούς μέρος της καθημερινότητας τους αφού το συγκεκριμένο ρόφημα έχει συνδεθεί άρρηκτα με τις πρωινές»δυνάμεις» που δίνει καθώς και πολλές φορές ενώνει τους ανθρώπους ανά τον κόσμο γύρω από ένα τραπέζι!

Φυσικά , κύριο ρόλο παίζει ο χώρος όπου αποφασίζει ο καθένας να τον απολαύσει καθώς πέρα απο τη γεύση και τη παρέα το εκάστοτε  περιβάλλον δίνει άλλη σημασία και ευχαρίστηση σε μια αγαπημένη καθημερινή συνήθεια.

 

1.Από τα πρώτα καφέ στην κατηγορία του είναι το Heart Coffee Roasters in Portland, Ore. Ένα από τα καλύτερα καφέ , διάσημο για το Affogato του όπου είναι ένας συνδυασμός εσπρέσσο με σπιτικό παγωτό καρύδας!

 

ore coffee

 

2.Στη συνέχεια πάμε να δούμε το  Kaffeine in London όπου έχει μια ξεχωριστή ιδιαιτερότητα στη παραγωγή του καφέ του με συνδυασμό από espresso, capuccino και ενός δροσιστικού ποτού. Όσοι αποφασίζουν να εργαστούν στο συγκεκριμένο καφέ κάνουν εξάσκηση 3 ετών!

 

affeine in london

 

3.Eπόμενο καφέ είναι το  Stumptown Coffee Roasters in Portland. Παρασκευάζει το ρόφημα της 12 ώρες πριν το σερβίρει στους πελάτες.  Είναι από τα πιο καφεϊνούχα ποτά που θα έχετε δοκιμάσει ποτέ, και είναι λιγότερο όξινο από ζεστό καφέ, μαζί με  μια φυσική γεύση σοκολάτας .

 

stumpton

 

4.Mεταφερόμαστε στην Ευρώπη στο καφέ Craft στο Παρίσι. Συνήθως είναι γεμάτο από κόσμο, αν όμως καταφέρετε να  βρείτε μια θέση σε αυτό το δημοφιλές καφέ, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε καφέ με γεύση φουντουκιού, ή espresso με γάλα, για να απολαύσετε πραγματικά τη  παριζιάνικη εμπειρία καφέ του καφέ.

 

craft

 

5. Στο μακρινό Ηong-Kong μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας  με ένα από τα καλύτερα φλιτζάνια καφέ που θα έχετε δοκιμάσει  ποτέ στη ζωή σας και όλα αυτά στο  The Coffee Academics in Hong Kong. Προσφέρει latte με οργανική ζάχαρη και  νέκταρ αγαύης και καρυκευμένο με μαύρο πιπέρι. Απολάυστε το..!

 

hong kong

 

 

hong kong 2

 

 

 

 

 

 

Share this post

No comments

Add yours