κυκλαδες clipart

Kυκλαδίτικο Τοπίο!

Ίσως από τους πιο αγαπημένους προορισμούς του καλοκαιριού για «μικρούς» και «μεγάλους» , για κάθε είδους διακοπών, διασκέδασης, χαλάρωσης, τα Κυκλαδίτικα νησιά αποδεικνύουν κάθε χρόνο τη διαχρονικότητα τους μέσα από το άγριο βραχώδες τοπίο τους και την αντίθεση του πάλλευκου με το γαλάζιο του Αιγαίου.

 

κυκλαδες clipart 2

 

 

Για τους καλύτερους προορισμούς με τις καλύτερες τιμές, πατήστε εδώ

 

Εκτός όμως από τις γραφικές  Χώρες και τις δαντελωτές παραλίες, κάθε κυκλαδονήσι αφήνει το δικό του ξεχωριστό στίγμα στον επισκέπτη.. Από την κοσμική και πολύβουη ζωή της Μυκόνου μέχρι τους χαλαρούς και σοφιστικέ ρυθμούς της ενδοχώρας της Τήνου κι από τις γαστρονομικές απολαύσεις της Σίφνου ως το ονειρικό τοπίο των ερωτευμένων στη  Σαντορίνη!

 

kuklades clipart 5

 

Σε γενικότερο πλαίσιο οι Κυκλάδες ταυτίζονται είτε με τη διασκέδαση, είτε με το κοσμοπολίτικο χαρακτήρα τους είτε και με την εναλλακτικότητά τους αφού προσφέρουν διαφορετικές προτάσεις ανάλογα με το το στυλ του καθενός. Το μόνο σίγουρο είναι πως  ήταν και συνεχίζουν να είναι η «καρδιά»του Αιγαίου και να κερδίζουν τους επισκέπτες τους μέσα από τη μοναδική τους ομορφιά!

Share this post

No comments

Add yours