Ο SiS στα Podcast της Cadenza!

Έχοντας ακούσει αρκετά από τα podcast της Cadenza στο Soundcloud ομολογουμένως πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα μου. Δεν είναι μόνο το ύφος των διασκευών του Γερμανού παραγωγού, με σαφώς εμφανή μουσικά ακούσματα από την καταγωγή του, αλλά και η ιδιαίτερη διάσταση που δίνει σε αρκετά γνωστά κομμάτια. Ο SiS ξεκίνησε στα Clubs της Φρανκφούρτης και του Μανχάιμ,  με τις πρώτες του παραγωγές στην εταιρεία του Nick Curley την  8Bit και την Cecille Records.

sis

 

Ενώ κάποιες καινούργιες παραγωγές  κυκλοφορήσαν με τις Ricardo Villalobos SED label, Welcome To Masomenos, Cocoon Recordings και Crosstown Rebels.

Έχουμε να ακούσουμε ακόμη πολλά πράγματα από αυτόν τον παραγωγικότατο Dj…

sis_600_600-e1329957315910

 

 

Το πραγματικό του όνομα Burak Sar (a.k.a. SiS),  γεννήθηκε το 1980 στο Michelstadt στη νότια Γερμανία. Από πολύ νεαρή ηλικία εμπνεύστηκε από τον πατέρα του, μουσικός, ο οποίος τον εισήγαγε σε μια μυριάδα μουσικών οργάνων και ρυθμών από το Τούρκικο μουσικό του συγκρότημα . Ο Sis σχηματίζει ένα ροκ συγκρότημα στο οποίο έπαιζε τύμπανα, αλλά στην πορεία μετά dancefloor επιφοίτηση του, αγόρασε ένα ζευγάρι Technics 1210S και έμαθε πώς να μιξάρει.  Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πέρασε σε στάδιο επαγγελματία DJ…

sis-live

 

Share this post