81141861

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΜΗΛΟ!!!

Η Μήλος είναι «το νησί των χρωμάτων» χάρη στην ηφαιστειακή προέλευση της, η οποία προσφέρει παραλίες και νερά με μοναδικής ομορφιάς πολυχρωμία. Δεν είναι το κλασσικό Κυκλαδίτικο νησί και αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς από τις πρώτες ώρες του σε αυτό.

Λόγω του ηφαιστείου, το έδαφος της Μήλου παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μορφολογικά αφού έτσι διαμορφώθηκαν οι κολπίσκοι και οι πολλές παραλίες του.

Στην σύγχρονη εποχή η Μήλος είναι πασίγνωστη χάρη στο διάσημο άγαλμα της Αφροδίτης, αλλά και χάρη στα εντυπωσιακά της τοπία, που πάρα πολλές φορές τα έχει χρησιμοποιήσει η σύγχρονη διαφήμιση.

μηλος 3

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της Μήλου είναι το καλό φαγητό, πολλές πανέμορφες παραλίες, παραδοσιακοί οικισμοί και επιλογές περιήγησης που δεν θα σας αφήσουν να πλήξετε.

Στην Μήλο εκτός από τις υπέροχες παραλίες της, μπορείτε  να επισκεφτείτε πολύ σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία αλλά και παραδοσιακούς οικισμούς. Στις διακοπές σας στην Μήλο δεν θα σας λείψει και η νυχτερινή διασκέδαση αλλά και οι γαστρονομικές  απολαύσεις καθώς η τοπική κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα της Μήλου, θα σας αποζημιώσουν με το παραπάνω.

Αυτό που χρειάζεστε στις διακοπές σας στην Μήλο είναι να διαθέτετε αρκετές μέρες ώστε να προλάβετε να δείτε όσο το δυνατόν περισσότερα και να κολυμπήσετε σε όσο το δυνατόν περισσότερες παραλίες.

Οι παραλίες της Μήλου συνδυάζουν μοναδικά τα χρώματα που δίνει η φύση. Όχι μόνο το γαλαζοπράσινο της θάλασσας και το μπλε του ουρανού αλλά και το λευκό των βράχων με το χρυσοκίτρινο της άμμου  συνθέτουν την ομορφιά .

μηλος1

 

Στις παραλίες της Μήλου μπορείτε να επιδοθείτε σε θαλάσσιες δραστηριότητες και σπορ όπως Wind surf και Kite surf.

Παραλίες όπως  Σαρακηνικό,  Φυρίπλακα και Κλέφτικο θεωρούνται τα στολίδια του νησιού, οι διασημότερες και ομορφότερες παραλίες όπου κάθε επισκέπτης πρέπει να δει.

Σίγουρα  θα έχετε ακούσει ότι η Μήλος χαρακτηρίζεται ως το νησί που επιλέγουν τα ζευγάρια για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Παρόλο που σε μεγάλο βαθμό ισχύει αυτό, η Μήλος διαθέτει επιλογές για όλους τους τύπους διακοπών.

Επιλογές για μοναχικούς, για οικογένειες και φυσικά και για ζευγάρια. Το ίδιο ισχύει και για τις επιλογές διασκέδασης στην Μήλο που είναι πάρα πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα.

 

μηλοσ6

Φυσικά το νησί αυτό είναι γνωστό ανά το κόσμο και για ένα ακόμη στοιχείο πέρα από τις παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά.

Το περίφημο άγαλμα της Αφροδίτης ανακαλύφθηκε εκεί το 1820 έκτοτε μεταφέρθηκε στη Γαλλία και σήμερα εκατοντάδες επισκέπτες μαθαίνουν την ιστορία του νησιού και ταυτόχρονα  θαυμάζουν την αρμονία της κατασκευής του.

venus2

 

Στη Μήλο μπορείτε  να φτάσετε  ταξιδεύοντας με αεροπλάνο, με πλοίο ή ακόμη και αν διαθέτετε δικό σας σκάφος να «δέσετε» στη μαρίνα του Αδάμαντα ή στα Πολλώνια.

Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και άλλα πολλά που θα ανακαλύψετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, η Μήλος θεωρείται ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, «ένας επίγειος παράδεισος» όπως λένε όσοι την έχουν ήδη επισκεφθεί. Ετοιμάστε λοιπόν βαλίτσες, βάλτε την καλύτερη καλοκαιρινή σας διάθεση και η το νησί σας περιμένει να σας χαρίσει αξέχαστες διακοπές!

μηλος4

 

 

 

 

 

Share this post