ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ PLACEBO ?

Η μπάντα φαινόμενο που ιδρύθηκε στην Αγγλία έκανε τους λιγοστούς fans τους που είχαν, να γίνουν εκατοντάδες και στην συνέχεια χιλιάδες μόνο με ένα τραγούδι έρχονται στην Ελλάδα.

Το όνομα τους προέρχεται από το φάρμακο Placebo.
Το φάρμακο χορηγείται σε ανθρώπους με κατάθλιψη για να αισθάνονται προσωρινά καλύτερα, κάτι που όπως λένε τα μέλη του συγκροτήματος γίνεται και με τη μουσική τους.
Αυτό έφερε μεγάλες αναστατώσεις στην γενέτειρα πόλη του γκρουπ όπου ο τραγουδιστής τους Brian Molko δεν είχε και τη καλύτερη φήμη αφού ήταν συνεχώς στις εφημερίδες και τα περιοδικά λόγω της άστατης ζωής και συμπεριφοράς του.

Οι Placebo του χρωστούν πολλά όμως γιατί από τότε ξεκίνησε μια καριέρα που κανένας δεν τη περίμενε ούτε ακόμα τα μέλη του συγκροτήματος, με πρώτο τραγούδι («every me and every you» ) να γίνεται νούμερο ένα σε Αμερική και Αγγλία.

Μετά από αυτό το δυνατό ξεκίνημα κυκλοφόρησαν album που έκαναν την συνέχεια των placebo ακόμα πιο ισχυρή παγκοσμίως ,με τα μέλη του συγκροτήματος,Brian Molko ,Stefan Olsdal και Steve Hewitt ,να έχουν πραγματοποιήσει το Όνειρο τους.

Share this post