Βόλτα σε μια άλλη «επτάλοφο»

Σίγουρα πολλοί από εσάς θα έχετε ακούσει από όσους έχουν επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη πόσα πολλά είναι τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν ξεχωριστό προορισμό για εκδρομείς που ζητούν να συνδυάσουν την ιστορία, την παράδοση και την ιδιαίτερη διασκέδαση που μπορεί να προσφέρει ένας προορισμός.

Η Κωνσταντινούπολη όπως θα έχετε διαπιστώσει τα συνδυάζει όλα! Είναι ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της σύγχρονης ιστορίας, ενώνει την Ευρώπη και την Ασία και μυεί τον επισκέπτη σε ένα  διαφορετικό τρόπο ζωής. Η Αγιά Σοφιά, τα επιβλητικά Παλάτια που δεσπόζουν μέσα στη πόλη, τα καράβια που περνούν τα στενά του Βοσπόρου σας μεταφέρουν σίγουρα σε μια άλλη εποχή.

Η Πόλη φυσικά έχει τόσο έντονο το ανατολίτικο στοιχείο όπου δε θα μπορέσετε να κρατηθείτε μακριά από  πειρασμούς γαστρονομικούς  και διάφορες προτάσεις διασκέδασης. Εδώ οι γεύσεις περνάνε σε μία άλλη διάσταση, καθώς αναμειγνύονται Ανατολή και Δύση, δημιουργώντας  λαχταριστά πιάτα και εξαιρετικά επιδόρπια.

Αλλά επειδή η «καρδιά» της νυχτερινής ζωής χτυπάει σε έντονους ρυθμούς στη Κωνσταντινούπολη θα βρείτε εδώ  μερικά από τα πιο διάσημα bars και clubs, με έμφαση στα δυτικά ακούσματα, jazz bars, κέντρα διασκέδασης με τουρκικη μουσική και φυσικά παραδοσιακές οriental χορεύτριες που θα σας εντυπωσιάσουν.

Ύστερα από όλα αυτά οι πιθανότητες να σας βρει το πρωί αυξάνονται, γι’ αυτό κάντε μια βόλτα στο Βόσπορο απολαμβάνοντας την ανατολή και ίσως να δείτε πλανόδιους μουσικούς που θα σας συνοδέψουν με τους ήχους τους.

Share this post